1. Informati-va despre produse pe site-ul nostru sau prin telefon la colegul nostru.
  2. Puneti produsul ales in COS, astfel puteti alege mai multe produse deodata. Dati clic pe meniul COS, astfel puteti vedea produsul ales si puteti continua cumpararea.
  3. Pe pagina Informatii de transport si de facturare completati adecvat datele de transport si datele de facturare. Completarea zonelor semnalate cu steluta este obligatorie! In cazul in care adresa de expediere si adresa de facturare este aceeasi, ajunge sa completati doar adresa de expediere. Daca doriti emiterea facturii pe alt nume, completati formularul cu numele si adresa de facturare. Rugam sa completati cu un numar de telefon, deoarece colegii nostrii va vor contacta in legatura cu datele transportului sau alte eventuale detalii despre cumparare.
  4. Colegii nostrii va vor contacta in legatura cu ziua transportului.
  5. In cazul in care produsul este pe stoc, curierul transporta coletul in ziua fixata anterior prin telefon. Inc az de ramburs, plata va fi efectuata la curier. In cazul in care suma a fost achitata anterior prin transfer bancar sau plata online, la preluarea coletului curierului nu se mai plateste.
  6. In cazul in care produsul ales nu este pe stoc, putem accepta comanda pe cupon sau cu prefinantare. Acesta inseamana ca produsele cumparate astfel pot fi achizitionate cu pret decontat.
  7. Prelucrarea si transportul comenzilor se face in zilele de lucru, comenzile predate la sambata sau duminica vor fi prelucrate is prima zi de lucru a saptamanii. Biroul nostru este deschis intre orele 9-17.

Transporul produselor aflate pe stoc se efectuaza in 1-3 zile lucratoare. Coletele nu pot fi trimise la casute postale sau prin posta. Partenerul nostru este firma de curierat FanCourier.

Transportul se  va face dupa o consiliere telefonica pentru a alege ziua potrivita Dvs. precum si pentru a verifica corectitudinea adresei. FanCourier transporta in zilele lucratoare intre orele 8-17  la adresa mentionata la predarea comenzii. Va rugam sa dati un numar de telefon la predarea comenzii pentru ca curierul sa poata sa va contacteze. Daca curierul nu va gaseste acasa, va incerca inca doua livrari. Daca si aceste livrari vor fi fara succes, coletul va fi returnat catre noi.

 

In cazul in care la preluarea coletului sesizati deteriorari semnificative, semnati un proces verbal in care sa descrieti conditia coletului. Daca nu consemnati deteriorarea sesizata, nu putem accepta reclamatii privind deteriorarea coletului.

Produsele registrate ca si dispozitive medicale au o garantie de 18 luni, celelalte mese de inversie 12 luni.

Pretul produselor de pe site sunt preturi de consumator  brut.
Rezervam dreptul la shimbarea preturilor.
Preturile produselor nu includ instalatie, nici montaj.

Plata pe teritoriul Romaniei se face cu ramburs, cu plata online sau transfer bancar. In cazul platii cu ramburs, plata produsului se face la curierul care efectuaza transporul coletului.

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin transfer bancar, veti primi contul nostru bancar prin email, dupa o consultare cu colegul nostru.

NOTA: transportul poate fi facut doar dupa momentul in care banii au intrat efectiv in contul nostru.

Clientul dispune de un termen maxim de paisprezece (14) zile calendaristice de la data livrarii produsului pentru a anula comanda produsului, fara a motiva anularea, in conformitate cu legislatia in vigoare.
In cazul unei anulari in scris, ajunge sa trimiteti declaratia de anulare a comenzii in termenul de 14 zile prin email la: info@kiromed.ro Nu acceptam returnare cu ramburs. Suma va fi returnata in termen de 30 zile din momentul in care coletul ajunge la noi.

KiroMED recunoaste importanta protejării vieții private a utilizatorilor site-ului nostru si administreaza cu confidentialitate datele personale, nu le preda unei a treia parti.

Pentru recrutarea sau achiziționarea de produse, utilizatorii trebuie să acorde in prealabil  anumite informații personale (nume si prenume ,adresa de e-mail, etc.) pe care KiroMED le va folosi in vederea formalizarea achizitiei la distanță, pentru a gestiona, administra, livra comenzile. Dvs. furnizati aceste date  în mod liber și voluntar.

Conform Legii Organice 15/1999, din 13 decembrie de Protectie a Datelor Personale, utilizatorul poate exercita depturile de acces, rectificare si anulare  printr-o cerere scrisa.

Aviz legal: ANCP- http://www.anpc.gov.ro/