Termeni și condiții de utilizare

Pagina kiromed.ro, este un magazin online deținut și administrat de Kiromed Kft.

“Utilizator” reprezintă persoana care a accesat acest site.

Accesarea – Kiromed – implică acceptarea termenilor și condițiilor , pe care îți recomandăm să le citești cu atenție, pentru asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând, fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului, sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează, va fi considerată o tentativă de fraudare, iar deținătorul porni cercetarea penală, împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

Copyright: Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea deținătorului, și protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este interzisă. Prin intermediul Kiromed, utilizatorul are acces la informații privind produsele oferite de către Kiromed Kft.

 

Cum se comanda:

Pentru a comanda de pe Kiromed.ro, trebuie să vă înregistrați, sau să optati pentru opțiunea guest checkout și să completați datele dvs corecte de contact.

Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț). Selectați mărimea produsului dorit, iar la final, când ați terminat de adăugat toate produsele în „Coșul de cumpărături”, apăsați „Finalizează comanda”. Prețurile afișate pe pagina produselor sunt in lei, cu TVA, și nu includ taxele de transport. Nu există comandă minimă impusă.

După ce finalizați comanda veți primi confirmarea comenzii pe adresa de mail completata. În momentul în care produsul este expediat veți primi o altă confirmare, cu statusul comenzii, urmand sa primiti factura fiscala si tracking number-ul de la curier, pentru urmarirea expeditiei.

Livrarea se face prin curier (Fan Courier sau DPD) „din ușă în ușă”: coletul vine direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (între 24-48 ore – în zilele lucrătoare). Plata se face ramburs (în momentul în care destinatarul primește coletul direct de la agentul Fan Courier/DPD, suma plătită fiind prețul produsului/produselor + prețul transportului), prin card bancar (Visa, Mastercard, Maestro).

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată este greșită, etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua legătura cu destinatarul, coletele raman la Centru Fan Courier/DPD zonal, timp de 5 zile, după care revin la Expeditor.

Coletul poate fi expediat atât intern (taxă: între 15-30 lei, depinde de localitate), cât și extern (Serviciul DPD Curier)

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații / circumstanțe independente de voința noastră:

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiți de albii etc

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc

Confidențialitatea datelor:

  1. Date personale Informațiile utilizatorilor site-ului Kiromed.ro sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Kiromed Kft. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați Legea nr. 677/2001 si 506/2004 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, liberă circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.
  2. Securitatea datelor personale și a informațiilor Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii, pentru a oferi promoții, noutăți etc). Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul în prealabil. Kiromed Kft. garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul Kiromed.ro, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus. Kiromed.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul Kiromed Kft. În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul Kiromed.ro, Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate.

Kiromed Kft.
Adresa: 4032 Debrecen, Füredi u. 98/B
Adresa poștală: 4032 Debrecen, Füredi u. 98/B
Număr de TVA UE: HU25919280
Numărul de înregistrare al societății: 09 09 028894

Dreptul de returnare la cumparare / schimbare produs cumparat: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul la adresa info@kiromed.ro, că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Consumatorul va putea solicita schimbarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. În cazul solicitării unui alt produs mai scump, se va achita diferența de preț. În cazul solicitării unui alt produs mai ieftin, diferența de preț se va returna în contul bancar al clientului. Kiromed Kft. va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce consumatorul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 30 de zile de la retur și în următoarele condiții: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor, să nu fi fost purtate sau deteriorate. Produsul trebuie trimis împreuna cu toate etichetele originale, într-un ambalaj protector.

Consumatorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea/înlocuirii unui produs în condițiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz, Kiromed Kft. având dreptul sa nu mai livreze către respectivul client. Aceste dispoziții se aplică conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță. În momentul efectuării unei comenzi pe Kiromed.ro, consumatorul declară că a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial. Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.

3D Secure

3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor în tranzacții sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului în momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2

În cazul plății online cu card bancar pagina de web foloseşte sistemul de plată Paylike.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către de kiromed.ro (Kiromed Kft..), ci doar de către instituția de autorizare a Tranzactiei .